Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Nettside 28. okt, 2018

Mamie

Utrolig flotte hunder!

Nettside 11. nov, 2016

malin

Tassade in på din hemsida av en händelse :-) trevlig sida m fina hundar.

Nettside 17. des, 2015

Elin

Hei på deg igjen!

Det ser ut til at jeg er den eneste som ennå ikke er på facebook, men som benytter hjemmesiden til hilsninger. Vi ønsker deg og dine en riktig gpd jul og godt nytt år.

Nettside 30. aug, 2015

Elin og Dennis

Hei Kari.

Takk for hyggelig sms. Nå har vi oppdatert hjemmesiden vår og tester ut det nytt design.

Kos deg med hundene og gleder meg til bilder av de nye håpefulle. Sjefen i stua hilser.

Nettside 20. aug, 2015

Marianne

Önskar dig stort LYCKA TILL med dina yngsta familjemedlemmar! Kramar till er alla.

Nettside 20. des, 2014

Elin

Tida går og snart er det jul. Alle gode ønsker til deg og hundene. Håper dere har det godt. Dennis er allerede ett og et halvt år. Vi trener mye spor og han synes det er toppen av lykke og er kjempe dyktig.

Nettside 26. feb, 2014

Elin

Hei Kari.
Våren har kommet til Lidkøping. Vi har funnet den første hestehoven og nyter turer i skogen og på stranden. Dennis vokser og er en herlig liten kar som elsker å bade og løpe på stranda. I dag er han 8 mnd. og valpetida har gått bare så alt
for fort. Vi går på kurs og trener på hverdagslydighet. Snart skal vi på flere utstillinger også. Så langt har vi 2 BIR valp så vi krysser fingrene for videre konkurranser.

Nettside 7. des, 2013

Elin

Hei Kari!
Takk for hilsen og pene ord. Nå har vi kommet oss litt videre, og vi nyter lille Dennis som gir oss masse gode og gøyale stunder. Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år.

Nettside 7. des, 2013

Elin

Hei Kari!
Takk for hilsen og pene ord. Nå har vi kommet oss litt videre, og vi nyter lille Dennis som gir oss masse gode og gøyale stunder. Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år.

Nettside 16. nov, 2013

Elin

Hei Kari, en trist melding fra oss i Lidköping. 11 november fikk Tony sovne stille inn etter at han sluttet og responderer på behandlingen for sine mage og tarm problemer. Helt til det siste delte han varme og trygghet til oss og til lille Dennis.

Nettside 28. aug, 2013

Elin

Hei på deg Kari.
Sender en liten hilsen med ønsker om en fin høst til deg og dine. Vi har utvidet vår lille familie med en Field Spaniel som har fått navnet Dennis. Tony er snill og hjelper til med oppdragelsen. Valpetida går jo så fort, så vi nyter
dagene.

Nettside 31. jul, 2013

Beate Helgesen

HIPP HURRA for Dixie med 2x BIR og gruppeplasseringer begge dager!!

Håper søstrene sisters og vi ;) Får treffest snart igjen. Ha det godt så lenge, klem fra oss i langevåg :-)

Nettside 24. apr, 2013

Marianne

Tack för ett trevligt besök i helgen. Önskar stort Lycka Till med lilla Dixie och de andra. Hoppas vi ses i sommar.

Nettside 21. mar, 2013

Unni

Hei
har tasset litt rundt på hjemmesiden din,ønsker deg lykke til med dine planer :)Ønsker deg samtidig en GOD PÅSKE !
Hilsen Unni,Zilver og Custer

Nettside 23. feb, 2013

Torill

Tusen takk for koselig hilsen i gjesteboka vår. Holder på å oppdatere for tiden med info om tidligere kull, kanskje jeg blir ferdig en gang.
Ser du har spennende planer og ønsker deg lykke til. De er da så herlige disse små. Om du er på disse kanter
så håper jeg virkelig du stikker innom. Du har jo hund fra oppdretter bare noen få mil herfra.

20. feb, 2013

Helga

Hei Hei
Takk for hilsen i gjesteboka. Du er hjertelig velkommen, gleder meg til besøk. Ser du har fått oppdatert hjemmesiden din også. Fine nye sider. Klem fra oss i Førde.

19. feb, 2013

Elin

Heisan der. Tusen takk for gratulasjon til JARDIN***,det var så uventa alt den dagen at landa har jeg ikke.Ha en fin uke. Klem og hilsner fra JARDIN,WISHES og ELIN.

Nettside 24. des, 2012

Ann-Kristin Thorin Sammens

Hej Kari!

Önskar dig och hundarna en Riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Nettside 18. des, 2012

Elin Henkel

Hei Kari!
Vi i Sverige ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år. Vi trives fortsatt og koser oss med kaldt vær og masse snø. På søndag hadde vi Norsk jul med pinnekjøtt og krumkaker med multekrem til våre nye hundevenner. Det var en suksess.
Stilte i Hardangerbunad for riktig å lage en Norsk helaften.På våre vandringer rundt i distriktet treffer vi stadig nye hyggelige hundefolk. Kos deg med familie og hunder. Håper du får en fin høytid.

Nettside 2. des, 2012

Mariann

Hei Kari
En varm adventsklem fra oss til dere. Håper vi sees igjen om ikke alt for lenge.

Nettside 4. okt, 2012

Elin

Hei på deg Kari!
Sender en liten høst hilsen fra Lidköping. Vi trives i hus, hjem, hage, by og skog. Tony holder seg i god form. Nå er gutten snart 9 år. Her er det masse med hjortedyr og harer, Tony får virkelig brukt nese og hodet på våre vandringer
i de Svenske skoger.

Nettside 20. jun, 2012

ELIN

HEISAN . Stakk innom for å ønske *DERE* en flått sommer.Og en forsinket *GRATULASJON* til TARA som er blitt 12år. KLEM og hilsner fra JARDIN,WISHES og ELIN

21. feb, 2012

Elin

Heisan. Håper turen hjem gikk greit. Kjempetrivellig å se deg og alltid med så godt humør***Ble en hyggelig utsdag i Bø.Ha det *fint* du og dine***.Klem og hilsen fra SEAS,JARDIN og ELIN.

Nettside 8. feb, 2012

Elin

Heisan dere på Odda. Tusen takk for kjempehyggelig hilsen. Satte pris på den. Hadde vært trivellig å se deg i Bø***.Klem og hilsen fra SEAS,JARDIN og ELIN.

Nettside 8. jan, 2012

Karin

Hei på dere i Odda!

Se her var det jo ei ny hjemmeside. Blir bra dette her. gleder meg til fortsettelsen.
Ønsker dere et riktig godt Nytt år. Håper vi treffes i 2012.
Bildet er av Sirius. "Dolhus Beautyful Blue Boy". Han har blitt lekker.
Lykke til med Zanto.

Nettside 28. des, 2011

Elin

Hei der. *Gratulerer * *snart ?,med de *50*år..Ønsker *Deg og dine*FIRBENTE* en flått *romjul *.og Ett Riktig Godt Nytt År***.Klem &Hilsner fra SEAS,JARDIN og ELIN.

Nettside 16. des, 2011

Elin

Hurra for deg Kari som snart fyller 50 år. Hyggelig å møte deg og "flokken" din i Odda i dag. Vi ønsker deg en riktig god feiering av dagen din, en deilig førjulstid, og en jul uten jobbing. Kos deg, det fortjener du.

Nettside 24. nov, 2011

Lisbetn

Hei
Ville bare ønske deg og dine flotte firbent hunder en kjempe fin førjuls tid :)
Vi snakkes!

Klems fra Lisbeth og Collie jentene

Nettside 13. nov, 2011

Elin

Heisan. Tusen takk for gratulasjon til JARDIN.Ble litt satt ut *gitt*,ikke vant til det der,.Desto mer *GLEDELIG*.Klem &hilsner fra SEAS,TOMBA,JARDIN&ELIN.

Nettside 25. okt, 2011

Helga og Bjørn

Hei på dei hvordan har du det i dette solsakinsveret .det var litt rart med en gang og gå inn på den nye siden ,men den var bra den,er ikke så dyktig med dette systemet vet du.